Nieuwsbericht

Investeren met meerwaarde? Vastgoed loont

Je spaarboekje bij de bank brengt al jaren niets meer op. En de schommelingen op de beurzen zijn risicovol voor je centen. In vastgoed daarentegen zit je geld veilig én is het meer waard. Nu en later. Kijk je op tegen de administratieve en praktische beslommeringen om bijvoorbeeld een huurder te zoeken? Kies dan voor een partner die alles uit handen neemt.

Feit: de Vlaamse bevolking groeit terwijl de huishoudens kleiner worden. Er zijn meer eenoudergezinnen en alleenstaanden. En tegelijk neemt de vergrijzing toe. Die doelgroepen kiezen alsmaar meer voor huren in plaats van kopen. Van appartementen en woningen tot serviceflats. De verhuurdersmarkt blijft dus gegarandeerd voldoende groot. Zeker in Vlaanderen.

De cijfers bewijzen het: gemiddeld levert een vastgoedinvestering je een rendement van ca. 3,5 % op. De huurprijzen stijgen bovendien elk jaar. Vooral nieuwbouw scheert hoge toppen. Zeker op het vlak van de doorverkoopwaarde. Die stijgt alleen maar als je er de volgende troeven bijkrijgt: eersteklas locatie, hoogwaardige materialen, stijlvolle architectuur en uitmuntend leefcomfort. Niet toevallig elementen waar Kolmont in zijn bouwprojecten de klemtoon op legt.

Waarom Kolmont Invest?

Kolmont Invest is ontstaan uit een vraag, een nood zelfs van kleine en grote investeerders. Zij zagen de financiële voordelen in van investeren in vastgoed (waardevast, rendement, doorverkoopwaarde!), maar ook de praktische nadelen van je pand zelf te verhuren. Denk maar aan het huurcontract, afspraken maken omtrent onderhoud en kleine herstellingen, de controle van betalingen, de afrekening van de lasten, indexeringen, …

Kolmont Invest neemt je dat allemaal uit handen. We treden op als betrouwbare tussenpartij en voorzien professionele begeleiding. Onze verhuurservice neemt het volledige beheer in handen. Van de contacten met de huurder en de betalingen tot het papierwerk. Zelfs de inrichting mag je aan ons overlaten. Alles eerlijk, transparant en 100 % volgens jouw wensen, voor een vooraf bepaald budget.

Als investeerder ben je gerust. Kolmont ként de huur- en woonmarkt door en door. De expertise en ervaring om jou te ontzorgen hebben we absoluut op zak. Zo geniet jij zonder kopzorgen maar mét het financiële profijt van je vastgoedbelegging.

Social distancing promo web 20
Als investeerder ben je gerust. Kolmont ként de huur- en woonmarkt door en door.

Zoveel steengoede projecten …

Wat hoor je elke immo-expert zeggen? Juist: locatie, locatie, locatie. Het blijft regel nummer één als je op zoek gaat naar een woonst, of het nu voor jezelf of voor een eventuele huurder is. Kies dus ook als investeerder voor een woning, appartement of serviceflat dicht bij een dorps- of stadskern. Een plek waar de bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer prima is. En waar winkels, scholen, enzovoort in de buurt liggen.

Kolmont doet dit denkwerk voor jou. De locatie van elk van onze bouwprojecten is zorgvuldig uitgezocht. Zo zijn er tal van opties in Hasselt: Refuga, Kapertoren en Zuidzicht bijvoorbeeld. Daarnaast ontwikkelen we aantrekkelijke, nieuwe buurten in of nabij gezellige dorpscentra. Denk maar aan de Middelste Kommen, de Molenbeekvallei en Cobbenberg.

Tip! Sterke vraag naar woningen met tuin

De coronacrisis heeft de vraag naar woningen mét tuin sterk aangewakkerd. Heel wat Belgen zoeken nieuwbouwwoningen waar ze zowel binnen als buiten van het leven kunnen genieten. Dat vertaalt zich in een stormloop naar heel wat Kolmont-projecten. Ook interesse in een woning met meerwaarde? Bekijk hier ons aanbod.

Meerwaardevast investeren? Bekijk alvast het volledige aanbod. We bespreken graag de mogelijkheden. Maak snel een afspraak! We houden afstand en voorzien handgel zodat alles veilig verloopt.

Meer informatie?