Kolmont Woningen

Een steengoede belegging

Bij beleggen in vastgoed denken we vaak spontaan aan appartementen. Omwille van het groot aantal projecten, de lagere aankoopprijs en het beperkte onderhoud. Maar slimme investeerders bekijken het grote geheel. De coronacrisis leerde ons dat er ook een groeiende vraag is naar huizen met een tuin. En niet noodzakelijk klein. Gezinnen vragen ruimte. In én rondom het huis. Actieve senioren zoeken woningen met een bureau of hobbyruimte. Of een plek waar de kleinkinderen kunnen spelen en logeren.

Dus als we spreken over investeren, hebben we het bij Kolmont ook over huizen. En misschien is dat in uw geval simpelweg een betere keuze. Laat het ons samen bekijken. In functie van uw situatie en toekomstplannen. Ons aanbod is ruim en gevarieerd. Van hip tot traditioneel, van strak tot landelijk. Altijd met de focus op kwaliteit, locatie en bereikbaarheid. Drie bouwstenen voor een goed rendement.

Check het volledige aanbod >
Kolmont Mierenbergpark finaal scene 6
Kolmont Mierenbergpark finaal scene 4
Godsheidedorp kijkwoning web 15

Bijdehand investeren in

Meldertstraat

Slim en mooi gaan perfect samen. Dat bewijst project Meldertstraat in hartje Hasselt. Op kuierafstand van de gezellige binnenstad en toch op een uiterst rustgevende plek. De hippe en gerenommeerde architecten van UAU Collective creëerden een uniek concept op deze Triple A-locatie. De clevere stadsstudio’s en ruime tweeslaapkamerappartementen blinken uit in comfort, licht en luxe. Ze zijn minutieus afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen.

Alles bij de hand

Het kloppende winkelcentrum, zonovergoten terrasjes, smaakvolle adresjes: in Meldertstraat ligt het stadscentrum aan je voeten. Buitenrust nodig? Een charmant doorsteekje loodst je naar de immense binnentuin. En als de avond valt trek je je terug op je eigen intieme sunsetterras met plafondhoge schuiframen. Ze geven je zuurstof en dat ultieme gevoel van luxe en ruimte. Buiten is hier het nieuwe binnen.

Meerwaarde gegarandeerd

Meldertstraat is een veilige haven voor iedere investeerder. Verhuurt u? In deze stijgende huurmarkt bent u zeker van rendement. Onze verhuurservice neemt u bovendien alle zorgen uit handen. Trekt u zelf in? U krijgt een ongeziene woonbeleving als directe return, en rendement als bonus op lange termijn.

Melderstraat is een toonbeeld van innovatieve en doordachte stadsontwikkeling. En een droom voor elke slimme investeerder. Wees dus bijdehand. En laat deze kans niet tussen je vingers glippen!

Wees er snel bij!

Residentie Terrasselt

Prestigieus investeren

Interessant opbrengstvastgoed herkent u zó. Aan de combinatie van de exquise ligging, een extreem verfijnde afwerking én hoogstaande architectuur. Terrasselt heeft het allemaal. Een triple A-locatie in de Hasseltse binnenstad. Een minutieuze afwerking voor meerwaardezoekers. En een architectuur die zich oriënteert op de harmonie tussen binnen en buiten. Met zuidgerichte terrassen die overvloeien in een sfeervol binnenpark.

Een gouden zet

Beleggen in Terrasselt is een gouden zet. Of u nu gaat voor een prestigieus penthouse of een luxueus terrasappartement. Hier woont u rustig in het centrum van Hasselt. Met doorsteekjes naar de winkelstraten en groen voor de deur. Trekt u zelf in? Een ongeziene woonbeleving is uw directe return. Verhuurt u? Dan hebt u zekerheid van een continu rendement. Kolmont helpt u bovendien met een handige verhuurservice. Bijkomend voordeel: de verlaagde BTW bij aankoop: 6 %!

Ja, vastgoed is het nieuwe goud. Zeker wanneer het alle voordelen van Terrasselt combineert.

Residentie Refuga

Stadsinvestering met meerwaarde

Er is investeren en er is prestigieus investeren. Residentie Refuga in hartje Hasselt blinkt uit in uitstraling, klasse en exclusiviteit. Een toevluchtsoord van rust en luxe op een historische plek. Buiten genieten van groen in de royale binnentuin en op het ruime terras. Binnen van een sublieme afwerking en gulle lichtinval. Het aanbod is veelzijdig, de kwaliteit altijd dezelfde: top!

Beleggen in Residentie Refuga? Dat is gegarandeerd kiezen voor meerwaarde. De stad in uw achtertuin, het rendement in uw binnenzak. De uitzonderlijke locatie, het visionaire concept en de stijgende Hasseltse huurprijzen verzekeren een opbrengsteigendom dat zijn waarde behoudt. En voor altijd. Appartement of city hub: wat u ook kiest, met Refuga bouwt u mee aan een historische toekomst. Die van Hasselt én die van uzelf.

Flaneer hier door Refuga
Kolmont Refuga Urban Villa stadstuin te koop Hasselt

Zuidzicht

Investeren in een veilige haven.

Licht, lucht en luxe: driemaal L is scheepsrecht bij Zuidzicht in Hasselt. Hier woont u aan het water in een van de stijlvolste steden van België. U meert aan op de Blauwe Boulevard. De nieuwste en meteen ook smaakvolste buurt van Hasselt. Shopping, horeca, rust, groen en recreatie vloeien hier naadloos in elkaar over. Kortom: investeren in deze kwaliteitsvolle buurt is investeren in meerwaarde.

Of u nu kiest voor een appartement aan de waterkant of met stadsoriëntatie, u stapt een wereld van licht, lucht en luxe binnen. Gevelhoge ramen laten het licht ongestoord doordringen tot in álle leefruimtes. Binnen gaan ruimte en luxe hand in hand. De afwerkingsgraad is hoog, de energiefactuur laag. Elke woning haalt het wettelijk voorgeschreven energiepeil of duikt er zelfs onder dankzij hoogwaardige isolatie, een goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem.

Klik hier om naar Zuidzicht.be te gaan.

Oud Gemeentehuis

Trouwe huurders, een nettorendement van 3,5 % en slechts 12 % BTW. Weinig investeringen zijn zó zorgeloos als Oud Gemeentehuis in Werchter. De woningen zijn duidelijk ruimer dan de norm, luxueuzer dan verhoopt. En mét een duidelijke visie: een zorgeloze thuis creëren voor senioren. Hulpbehoevend of actief. Hier is alles voorhanden: een levendige omgeving, permanente medische bijstand en een 100 % rolstoelvriendelijke inrichting.

Werchter rocks! Ook voor de zilveren generatie. Het is de ideale plek voor dit uitzonderlijke project. Een perfecte match. Ook architecturaal. De jarenlange ervaring van Laurijssens Architects resulteerde in een doordacht en hypermodern gebouw. Ver boven het niveau van het gemiddelde zorgproject. De flats zijn comfortabel, licht én ruim. Functioneel en toch warm. Comfort is het sleutelwoord.

Klik hier voor een drempelloze belegging.
Oud Gemeentehuis Werchter Kolmont 3 Dext website

Maak vandaag nog een afspraak met onze investeringsadviseur.

7655 kolmont refuga images exterior A3 City Apartment final

Top investeringsprojecten

Of ontdek het volledige aanbod op kolmont.com

Meer informatie?