Investeer in

Kapertoren

Skyhigh woongenot

14 verdiepingen. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept en een toonbeeld van slim en functioneel wonen. Op een steenworp van het bruisende hart van de stad. Kapertoren telt 76 kwalitatieve appartementen, city lofts en duplexappartementen. Allemaal even duurzaam en trendy.

  • Waardevaste investering
  • In de skyline van Hasselt
  • Gegeerde triple A-locatie
  • Totale ontzorging via services op maat
Ontdek dit project >
7621 kolmont kapertoren 03
7621 kolmont kapertoren 10
7621 kolmont kapertoren 11

Zuidzicht

Investeren in een veilige haven.

Licht, lucht en luxe: driemaal L is scheepsrecht bij Zuidzicht in Hasselt. Hier woont u aan het water in een van de stijlvolste steden van België. U meert aan op de Blauwe Boulevard. De nieuwste en meteen ook smaakvolste buurt van Hasselt. Shopping, horeca, rust, groen en recreatie vloeien hier naadloos in elkaar over. Kortom: investeren in deze kwaliteitsvolle buurt is investeren in meerwaarde.

Of u nu kiest voor een appartement aan de waterkant of met stadsoriëntatie, u stapt een wereld van licht, lucht en luxe binnen. Gevelhoge ramen laten het licht ongestoord doordringen tot in álle leefruimtes. Binnen gaan ruimte en luxe hand in hand. De afwerkingsgraad is hoog, de energiefactuur laag. Elke woning haalt het wettelijk voorgeschreven energiepeil of duikt er zelfs onder dankzij hoogwaardige isolatie, een goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem.

Klik hier om naar Zuidzicht.be te gaan.

Of ontdek het volledige aanbod op kolmont.com

Meer informatie?