Zorgeloos beleggen
én verhuren

Kolmont Invest. Ontstaan op vraag van onze investeerders. Want kopen en verhuren betekenen ook administratie, wetgeving en praktische beslommeringen. Denk maar aan de opvolging van het huurcontract, het beheer van kleine werken, de afrekening van lasten, betalingen en indexeringen. Dat brengt best wat kopzorgen met zich mee. Zelfs voor de doorwinterde investeerder.

En ook nog dit: wij adviseren,
u beslist. Altijd.
Het is immers uw investering.

Kolmont Invest neemt die zorg over. Volledig. Onze experts kennen de huur- en woonmarkt door en door. Ze bijten zich vast in uw goed en laten het niet meer los. Achter het financiële en zakelijke beheer gaat een persoonlijke én transparante aanpak schuil. Onze investeringsadviseur denkt met u mee, zoekt naar oplossingen op maat en beantwoordt al uw vragen. Op elk moment.

DEF kolmont kapertoren skyline

Wilt u meer informatie over investeren in vastgoed?

Neem contact op met onze beleggingsexperten.

7621 kolmont kapertoren 11

Services

01

Aankoopbegeleiding

Nog geen concreet project in gedachten? Samen met onze bouwadviseurs gaat u op zoek naar een investeringsproject op maat en maken we de eerste rendementsberekeningen. We overlopen de mogelijkheden en de timings. Is er voor uw specifiek project een kijkwoning of -appartement? Dan bezoeken we die samen. Uw beleggingsexpert beantwoordt al uw vragen. Zelfs op financieel en fiscaal vlak.

02

Administratie

Vastgoed kopen? Daar komt altijd administratie bij te pas. Dagelijkse kost voor onze beleggingsexperten. Ze duiden en zoeken desgewenst extra informatie. U ontvangt alle nodige documenten en certificaten. De afspraak bij de notaris? Die regelen we ook.

03

Huurder zoeken

Om u maximaal te ontzorgen zoeken we op uw vraag ook een huurder. We organiseren plaatsbezoeken voor potentiële huurders en beantwoorden hun vragen meteen. Als discrete schakel bieden we bijstand gedurende het volledige proces. We screenen huurders conform de wet op de privacy, adviseren u over marktconforme huurprijzen en onderhandelen indien nodig over de contractuele voorwaarden.

04

Opbrengsteigendom inrichten

Uw investeringsproject gemeubeld aanbieden? Geen probleem. We maken het instapklaar, inclusief schilderwerken, gordijnen en verlichting. We bieden diverse meubelpakketten aan. Voor grote en kleine opbrengsteigendommen. U kiest, wij richten in.

05

Plaatsbeschrijving

Net voor de huurder zijn of haar intrek neemt, zorgen we voor een gedetailleerde plaatsbeschrijving. Ruimte per ruimte omschrijven we de staat van de vloer, wanden, het binnen- en buitenschrijnwerk, … Uiteraard staven we alles met overzichts- en detailfoto’s. Meterstanden, het aantal huissleutels, … niets zien we over het hoofd.

06

Huurcontract

Redactie van een waterdicht huurcontract? Onze juridische dienst stelt het voor u op. Duidelijk, overzichtelijk en in verstaanbare taal. We bezorgen u en uw huurder een exemplaar en zorgen achteraf voor de registratie. Uiteraard vullen we het verhuurdossier aan met alle administratieve formaliteiten en vragen we de huurder een waarborg volgens de wettelijke bepalingen.

07

Sleuteloverdracht

Is de plaatsbeschrijving achter de rug en het contract ondertekend? Dan porren we de huurder voor een duplicaat van zijn of haar brandpolis. Hebben we dat? Dan overhandigen we hem of haar de sleutels.

08

Jaarlijkse indexering

Op de verjaardag van het contract indexeren we de huurprijs op basis van de gezondheidsindex. We brengen u én de huurder schriftelijk op de hoogte.

09

Verzekeringen afsluiten

Zit er geen verzekering in de maandelijkse lasten die u aan de syndicus betaalt? Dan raden we aan om uw makelaar te contacteren voor een standaardverzekering. Indien gewenst helpen we u graag op weg. Voor bemeubelde opbrengstpanden is een inboedelverzekering eveneens een aanrader.

10

Naverhuur

Vertrekt uw huurder? Wij nemen de meterstanden voor elektriciteit, gas en water op. We brengen ook de nodige instanties op de hoogte van de verhuis.

Een vraag? Neem contact op met
onze beleggingsexpert!

Laat hier uw gegevens achter. We contacteren u zo snel mogelijk.

Kolmont zuidzicht edit2 web 17
Meer informatie?