Nieuwsbericht

Investeren op hoog niveau

14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt staat in het groene Kapermolenpark. Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt en waar huurprijzen boomen. Projectontwikkelaar Kolmont maakt investeren hier wel érg makkelijk. Een unieke verhuurdersservice garandeert een maximaal rendement met een minimum aan zorgen.

Eerst de cijfers. Is Limburgs vastgoed nu écht goedkoper?

Ja. De prijs van een woning of appartement ligt hier lager dan in de rest van Vlaanderen. Maar als we naar de evolutie kijken, is Limburg de primus van de klas. In het eerste kwartaal van 2019 steeg de prijs van een open bebouwing met maar liefst 7,3 procent. Bijna een procent hoger dan het Vlaamse gemiddelde. Voor appartementen is het verschil zelfs dubbel zo groot: 4,3 procent ten opzichte van 2,7 procent. Kortom: Limburg zit in de lift. Dat bevestigen ook de kadastrale cijfers. Hasselt wordt steeds populairder. De huurprijzen van appartementen stegen in de eerste helft van 2019 met meer dan 12 procent. Daarmee komt de provinciehoofdstad in de top vijf van de duurste huurprijzen in België. Kortom: investeren in opbrengsteigendom loont hier. Misschien wel meer dan ooit.

Met deze woontoren krijgt Hasselt er een landmark bij.

Inderdaad. Kapertoren bepaalt mee de nieuwe skyline én geeft uitzicht op de vroegere. Het gebouw is architecturaal vernuftig, hip en innovatief. Volledig afgestemd op het wonen van de toekomst. Het project telt 76 kwalitatieve appartementen, citylofts en duplexappartementen. Allemaal even duurzaam, functioneel en trendy. En de locatie is simpelweg subliem. In het jeugdige hart van de Hasseltse onderwijscampus, op een zucht van de bruisende binnenstad en geworteld in het groene Kapermolenpark. Een plek die nooit aan waarde zal inboeten. Integendeel. Alle functies zijn vlot bereikbaar. Met de fiets of zelfs te voet. In deze alles-in-één-woonlocatie valt de liefde voor het stadsleven perfect samen met persoonlijke dromen. Kortom: Kapertoren is het ideale project voor zowel jonge gezinnen, singles, senioren als investeerders.

DEF kolmont kapertoren 06
"Kapertoren: hip, slim en zorgeloos"

Investeren en verhuren kan nu ook zonder kopzorgen?

Dat klopt. Met onze verhuurdersservice Kolmont Invest nemen wij elke zorg over. Volledig.

Investeerders hoeven zich niets meer aan te trekken van hun opbrengsteigendom. Onze experts kennen de huur- en woonmarkt. Door en door. Ze zoeken huurders, regelen het papierwerk en zorgen voor de financiële opvolging. Ook een waterlek of deurklink repareren is er niet meer bij. Kolmont Invest neemt alle huisbaastaken over: de keuze van bouwmaterialen, interieurinrichting, herstellingen en zelfs het innen van de huurgelden. De verhuurder beslist zelf hoe ver hij of zij hierin wil gaan.

De conclusie?

Die is simpel. Hasselt is hip en Kapertoren heeft het. Dus nu investeren is een slimme zet. Het rendement is een veelvoud van dat van uw spaarboekje. En hoger dan het Vlaamse gemiddelde. Kers op de Limburgse taart: u moet er heel weinig voor doen. Behalve achteroverleunen en genieten. Investeren in Kapertoren is investeren in de toekomst.

Ook torenhoge fan van zorgeloze investeringen?

Check www.kapertoren.be

of bel 011 211 211

Meer informatie?